Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Να πλημμυρήσει το Στάδιο με την Γαλανόλευκη...

Viky Charalambous
Viky Charalambous
Να φέρετε όλοι σημαίες. Να πλημμυρήσει το Στάδιο με την Γαλανόλευκη.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ των ΕΛ-ΛΛΗΝΩΝ! Πάμε όλοι μαζί δυνατά.
Γιορτάζουμε την ΠΡΩΤΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ δίνοντας Ραντεβού με την ιστορία.
Καλούμε τον Απανταχού Ελληνισμό για να συντονίσουμε τον κρυφό παλμό που δονείται στις ψυχές μας, στο δικό μας Ελληνικό DNA για να στείλουμε ένα Πανίσχυρο ΜΗΝΥΜΑ, ότι το ΙΕΡΟ προφίλ της Ελλάδος, της φωτεινής αυτής χώρας είναι ΑΘΑΝΑΤΟ και δεν μπορεί να σβηστεί όπως δεν μπόρεσε να φθαρεί τόσους αιώνες τώρα..
Μην καθυστερείτε και μην κωφεύετε λοιπόν Έλληνες σε ότι ενδόμυχα ξέρετε.
Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να σταματήσουμε να αφήνουμε να εξελίσσεται η καταστροφική αυτή πορεία μπροστά στα μάτια μας και να μην αντιδράμε. Γιατί αν δεν αντιδράσουμε, γινόμαστε συνένοχοι γιατί το αποδεχτήκαμε!
Ελάτε! Να γιορτάσουμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, στο Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ (ΠΑΛΑΤΑΚΙ) στην οδό Αντώνη Τρίτση 12, Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη, τον Πολιτισμό, τη γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμά μας.
Τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας θα κοπούν και θα καυτηριαστούν με την λόγχη της Γνώσης, της Νόησης της Διανόησης μας που είναι ΥΠΕΡΟΠΛΑ εναντίον της κάθε μορφής δουλείας!
Θα γίνει η έναρξη με χορούς από τον Πόντο και τη Θράκη, θα ακουστούν ακούσματα Ελληνικά και επίσης θ’ απευθύνει χαιρετισμό ο κος Αρτέμης Σώρρας, και ο Πρόεδρος Δρ Εμμανουήλ Λαμπράκης και μέλη της ΕΙ-END.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου